Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
The Windmill

The Windmill - Broodbakbol - Gietijzer

Art.nr: BAKT01
139,95 119,95
Gratis verzending
Op voorraad (7)Voor 14.00 uur besteld = Vandaag verzonden* (Ma t/m Vr)
Verplichte velden:
    - +
    Achteraf betalen met Klarna
    Veilig bestellen & betalen
    Ruim 14 jaar outdoor ervaring
    Gratis verzending vanaf 49,-
    Vertrouwd met Thuiswinkelwaarborg
    Beschrijving The Windmill - Broodbakbol - Gietijzer

    The Windmill Broodbakbol: Voor brood zoals van de bakker

    Er gaat niets boven de geur en smaak van versgebakken brood. Met The Windmill Broodbakbol kunt u nu thuis brood bakken van bakkerskwaliteit! Dankzij het unieke ontwerp van deze geëmailleerde gietijzeren broodbakbol creëert u de ideale omstandigheden voor een perfect gerezen brood met een knapperige korst.

    Het geheim van stoom:

    Net als in een professionele bakkerij zorgt de Broodbakbol voor de juiste hoeveelheid stoom tijdens het bakken. Dit vertraagt de korstvorming, waardoor het brood optimaal kan rijzen en een luchtige structuur krijgt.

    Geëmailleerd gietijzer:

    Gemaakt van geëmailleerd gietijzer, combineert de Broodbakbol de voordelen van gietijzer met het gemak van emaille:

    • Uitstekende warmtegeleiding en -behoud: Zorgt voor een gelijkmatige garing en een knapperige korst.
    • Waterbestendig en roestvrij: Geen gedoe met inbranden of roestvorming.
    • Makkelijk schoon te maken: Het gladde emaille oppervlak voorkomt dat deeg blijft plakken.

    Veelzijdig in gebruik:

    Naast brood bakken kunt u de Broodbakbol ook gebruiken voor het bereiden van pizza's, quiches, hartige taarten en platbroden. Gebruik de bol dan zonder deksel.

    Geschikt voor oven en BBQ:

    De Broodbakbol is niet alleen geschikt voor gebruik in de oven, maar ook in een gasbarbecue met deksel, kamado of andere gesloten barbecue. Zorg wel voor indirecte warmte en een stabiele temperatuur.

    Gebruiksaanwijzing:

    1. Plaats de Broodbakbol (bodem en deksel) op een ovenrooster in de voorverwarmde oven (240°C).
    2. Verwarm de Broodbakbol minimaal 30 minuten voor.
    3. Schuif het brood in de bol en plaats de deksel terug.
    4. Verlaag de temperatuur naar 220-230°C en bak het brood 20 minuten.
    5. Verwijder de deksel en bak het brood nog 15-25 minuten goudbruin.
    6. Laat het brood afkoelen op een rooster.

    Ontwikkeld in samenwerking met Rutger Bakt:

    De Broodbakbol is ontwikkeld in samenwerking met Rutger Bakt, dé expert op het gebied van brood bakken.

    Bestel vandaag nog de The Windmill Broodbakbol op GearWulf.nl en geniet van versgebakken brood, net als van de bakker!

    Hoe kunnen we je helpen? Klantenservice:
    Telefonisch contact +31 (0)488 23 44 44
    Stuur een e-mail [email protected]
    Stuur ons een bericht +31 (0)6-40821191
    2405 klanten beoordelen ons met een 9.2
    Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
    Je beoordeling toevoegen
    M
    Mirjam Geplaatst op 30/06/2023

    Snelle bezorging van een hele mooie pan.

    Categorieën
    Kamperen Reizen Survival Kleding
    Kleding
    Terug naar categorieën Regenkleding Jassen Broeken Polo's Hoodie's Schoenen Sokken Handschoenen Sjaals Mutsen Petten Accessoires Kinderkleding
    Tools & Uitrusting Sport & Vrije tijd Merken Sale Merken Kennisbank Klantenservice Mijn account Nederlands Deutsch English Français